Takim me Prof.Asc.Zheni Gjergji , Nënkryetare e AZGKB (Aleanca e Zgjeruar e Grave Këshilltare Bashkiake) në lidhje me Ditën Ndërkombëtare të Vajzave dhe Grave në Shkencë.

Dr.Zheni Gjergji në këtë ditë na ka folur mbi profesionin e saj si mjeke. Ka treguar eksperiencën e saj në AZGKB , duke folur mbi studimet dhe kërkimet që kanë bërë femrat në shëndetin publik, teknologji dhe pandeminë Covid të ditëve të fundit.

Si dhe pa lënë pas angazhimin e saj në politikë, tashmë kandidate për deputete në njërën nga partitë kryesore të shtetit Shqiptar.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu