Në realizimin e disa vox pop-e në qytetin e Peqinit u evidentuan problematikat kryesore që shqetësojnë banorët.

Qytetarët shprehen se problematika kryesore është papunësia. Shumica e personave janë të papunë dhe ato që tashmë figurojnë të punësuar nuk janë të kënaqur me pagën, pasi nuk i mjaftojn as për shpenzimet familjare.

Një tjetër problem është furnizimi me ujë të pijshëm si dhe me energji elektrike, pavarësisht komenteve të disa qytetarëve të cilat aprovojnë furnizim për 24 h me ujë dhe drita, të tjerë pas kamerave shprehen se në fshatra ka mungesë të theksuar të këtyre të fundit.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu