Mbremjen e sotme, Kryeministri Edi Rama përmes një video-mesazhi iu drejtua qytetarëve shqiptarë, duke folur në lidhje me një mbyllje të dytë. Ky i fundit i kërkoi të gjithëve të kontribuojnë që një gjë e tillë të mos ndodhë, por nuk e përjashtoi një mundësi të tillë.

Më konkretisht, ky i fundit tha:

“Kontribuoni që të shmangim një mbyllje tjetër në çdo mënyrë, dhe mos dyshoni në asnjë statistikë të qeverisë dhe as mos bini pre e frikës nga ata që ju duan mish për topin e luftës për pushtet e plaçkë. Edhe Shqipëria do e kalojë pjesën më të madhe të keqe, por që do ta heqim deri në fund me forcën e karakterit tone.”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu