Nga Fahrije Tabaku
Majlinda Sharka

Një ndër temat më të diskutuara “a keni tradhëtuar ndonjëherë” kësaj radhe ka pasur për protagonistë të rinjtë bashkëpunëtorë të infoelbasani.com.
Përgjigjet e marra nga pyetjet drejtuar qytetarëve elbasanas të çdo moshe kanë qenë nga më të ndryshmet, që nga ata që i janë shmangur, deri tek të tjerët që kanë pranuar ose mohuar që të kenë tradhëtuar ndonjëherë. Shpesh në përgjigje ka edhe nota humori që e bëjnë akoma më të natyrshme dhe relaksuese situatën.
Në fakt tema mbetet mjaft intriguese në çdo kohë, për çdo moshë.
Për më shumë ndiqni linkun e mëposhtëm me vox pope të realizuara nga Majlinda Sharka dhe Fahrijee Tabaku:

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu