Viti 2020 ka qenë për të gjithë një vit jo i lehtë dhe shumë ndryshime të mëdha. Fatmirësisht, kalimet astrologjike për vitin 2021 do të na ofrojnë më shumë me sfida të bukura, duke i hapur udhë optimizmit.
Sipas kozmosit, ka një kapitull të ri që po shpaloset dhe ka një shans të jetë ndryshimi që duam të shohim dhe të ndërtojmë mënyra të reja të të qenurit së bashku.
1. Lidhja e Madhe: Jupiteri dhe Saturni në Ujor
Një bashkim është një mënyrë e zbukuruar për të thënë se dy planetë po vijnë së bashku në të njëjtën pikë në qiell.
Në këtë rast, kemi Jupiterin dhe Saturnin.
Astrologët e quajnë këtë lidhje të madhe sepse hera e fundit që ky aspekt ndodhi në Ujor ishte fillimi i viteve 1400.
Ndërsa hyjmë në këtë cikël mundësish, inovacioni dhe lidhje.
Epokë e re për njerëzimin!
2. Eklipset e ardhshme
Eklipset sjellin kohë ndryshimi.
Ato ndodhin kur dielli, hëna dhe Toka rreshtohen, dhe në shumë mënyra, ato japin mësime për planetin tonë.
Nga maji i vitit 2020 deri në janar të vitit 2022, do të kemi eklipse në Binjakët dhe Shigjetarët.
Shigjetari ka të bëjë me potencialin dhe çfarë është e mundur, por gjërat janë të mundshme vetëm nëse i besojmë, kështu që kjo energji është e lidhur me besimet tona.
Energjia e Binjakëve ka të bëjë me kuriozitetin, humorin dhe argëtimin, por vetëm se ky është mësimi nuk do të thotë se do të jetë e lehtë.
Nëse jemi të gatshëm të marrim detyrën, detyrat e shtëpisë tonë janë të ndryshojmë besimet tona, të hapim zemrat tona, të mësojmë nga njëri-tjetri dhe të argëtohemi!
Një eklips do të ndodh më 14 Dhjetor 2020, më pas në 26 maj dhe 10 qershor 2021, që kanë këto tema.
3. Venus dhe Mars bashkojnë forcat
Në vitin 2020, Venusi dhe Marsi ishin në prapavijë.
Gjërat shkuan më ngadalë, por kjo i përket të shkuarës tani.
Në 2021-in, Afërdita dhe Marsi nuk do të jenë në prapavijë dhe kjo parashikon; marrëdhënie harmonike, kreativitet dhe kohë argëtuese.
Eshtë fiks një rikthim i dy energjive të kundërta.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu