Stafi i NHS-së në Britaninë e Madhe po përgatitet të transportojë pacientë duke përdorur dy autobusë në Londër që janë shndërruar në ambulanca të improvizuara, në një shenjë tjetër të shtimit të rasteve Covid dhe ezaurimit të vendeve në spitale.

Shumica ulëseve në autobusët me një kat janë hequr në mënyrë që secili të mund të mbajë katër pacientë, në një përpjekje për të lehtësuar presionin e madh mbi spitalet dhe shërbimin e ambulancës në Londër.

Go-Ahead, ndërmarrja e autobusëve që zotëron automjetet, i ka dhënë hua ato NHS-së në kryeqytet për të ndihmuar transferimin e pacientëve, duke përfshirë në spitalin e rihapur në Londër Nightingale.

Ata do të jenë të pajisur nga mjekë dhe infermierë që punojnë në NHS, veçanërisht në kujdesin intensiv, si dhe vullnetarë nga bamirësia e ndihmës së shpejtë të St John Ambulance.

Autobusët gjithashtu do të kenë oksigjen në bord dhe do të jenë në gjendje t’ua japin atë pacientëve që kanë nevojë për të, përfshirë ata me Covid, përmes një maske fytyre. Automjetet elektrike do të jenë në gjendje të karikojnë pajisjet nga bateritë e tyre.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu