Mbrëmjen e kaluar gazetari Kastriot Myftaraj gjatë një emisioni televiziv tha se banesa e kryeministrit Edi Rama është e pajisur me butona sekretë për hapjen e dyerve. Më tej ai tha se kjo banesë përmban më shumë gjëra nën tokë se sa mbi tokë, duke mos e specifikuar se çfarë.

Biseda mes Alfred Lelës dhe Kastriot Myftaraj:

A.Lela: Ju thoni se vila e Ramës ka disa butona dhe disa gjëra të fanta-shkencës të ngjashme me filmat amerikanë të Hollywood-it?
K.Myftaraj: Në atë vilë më shumë gjëra ka nëntokë se sa mbi tokë. Shërbimet e fshehta merren me video, dihet si gjë. Gjyshi i kryeministrit ka qenë shofer i Ahmet Zogut, këtë e ka pranuar vetë ai dhe se gjyshja e tij ka qenë kameriere në oborrin e Zogut.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu