Për shkak të reshjeve të shumta të shiut që kanë përfshirë ditët e fundit vendin tonë janë krijuar probleme pranë fshatit Bërsnik në Gramsh.

Kjo rrugë e cila konsiderohet si ndër më të rëndësishmet në këtë qytet u bllokua nga shembja e dherave dhe nuk shihet asnjë punonjës apo mjet i bashkisë për ta pastruar.

Kjo gjë ka bërë që banorët e zonës të dalin dhe ta zhbllokojnë vet rrugën me mjetet e tyre rrethanore.Gjatë kësaj kohe banorët kanë ngritur një sërë pyetjesh dhe ankesash ku mes tyre ishte edhe pyetja: “Për çfarë i paguajmë taksat dhe ku shkojnë këto taksa?

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu