Breshëri me madhësinë e një kokrre arre ka goditur gjatë orëve të natës, disa zona të Shqipërisë.
Raportime vijnë nga zona e Myzeqesë, Jugu i Shqipërisë dhe zona e Korçës.

Bashkia e Konispolit u përfshi sot nga një shi me breshër të pazakontë. Fotot e mbërrituratregojnë se madhësia e një kokrre breshëri ka qenë sa një top pinpongu, dhe për rrjedhojë ka dëmtuar shumë pemët thotë kryetari I bashkisë Shuaip Beqiri.

Nga verifikimi paraprak në terren nga grupet e punës vërehet se 30% e prodhimit në agrume, mandarina e portokalle është dëmtuar, ndërkohë që dëmtimi tek ullinjtë është edhe më i shumtë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu