COVID-19 futet në SPAK DHE GJKKO. Infektohet me koronavirus  gjytatja e Gjykatës së Posaçme Daniela Shirka si dhe prokurori i SPAK Klodian Braho.

Mësohet se gjendja e gjyqtares dhe prokurorit paraqitet e mirë, ndërkohë që janë marrë tamponet dhe për personat e afërt të tyre, që mund të jenë infektuar si pasojë e kontakteve.

Infektimi i Shirkës dhe Brahos ka bërë që disa seanca që ata kanë pasur në dorë të shtyhen.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu