Stafi shëndetësor prej 5 personash në qendrën shëndetësore në lagjen Skënderbej ka rezultuar i prekur me Covid-19.

Të prekur kanë rezultuar 3 infermierë dhe 2 mjekë të cilët pas daljes së përgjigjes së tamponit janë karantinuar.

Për pasojë qendra shëndetësore është mbyllur. Nuk dihet ende ku do të transferohen shërbimet shëndetësore për banorët e kësaj zone.

Të prekur në këtë qytet janë disa mësues, mjekë, infermierë, punonjës të bashkisë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu