Enca ka bërë një lojë të shkurtër sot me ndjekësit e saj në Instagram. Të gjithë ata mund t’i tregonin ndonjë thashethem që kishin dëgjuar për të dhe Enca do ju përgjigjej nëse është e vërtetë apo jo.

Dikush nga fansat e ka pyetur nëse është lezbike, sepse thashethemet lart e poshtë të paktën kështu thonë.

“Nuk është e vërtetë. Ndonjëherë shpresoj shumë të isha, sepse meshkujt ta shpifin. Por nëse do të isha, ju të gjithë e dini se unë jam e hapur dhe e sinqertë mjaftueshëm që të isha e para për ta pranuar. Shumë dashuri për komunitetin”, është përgjigjur Enca.

Ndërsa një tjetër e ka pyetur nëse ka kryer ndonjëherë operacione plastike.

E gabuar. E gjitha nëna natyrë”, ka thënë ajo.

Ndërsa një tjetër e ka pyetur nëse është në lidhje me një reper shqiptar, sepse kështu ka dëgjuar të thonë zërat.

“E gabuar. Kjo do të ishte e bukur, nëse je adoleshente. Vajzat e rritura meritojnë burra të rritur. Unë kam miq reperë, që janë djem shumë të mirë, por nuk mendoj se marrëdhëniet me reperë janë të shëndetshme”, është përgjigjur këngëtarja.

 

 

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu