Në takimin e Z.Gazmend Bardhi dhe forumit GRUD me studentët e qytetit të Elbasanit, u pikasën disa problematika mbi Reformën në Arsim .Z.Bardhi e theksoi ndjeshëm mungesën e të rinjve në treg pune dhe kjo vjen si pasojë se të rinjtë shohin të vetme zgjidhje emigrimin.

Gjë kjo që dhe ata vetë e shohin shqetësuese por në pamundësi për ndryshim mbeten të pashpresë .
Në bashkëbisedim ata kanë shprehur shqetësimet e tyre si

Tarifat universitare tepër të larta .

Kushtet e këqija të praktikës së infermierve .

Taksat e masterit ,që po barazojnë ato të universiteteve private

Si dhe ajo çka e shohin më shqetësuese janë kushtet e këqija online .”Mësimi online është i dështuar” ,shprehen studentët .

Pasi këta studentë morën vëmëndjen e Z.Bardhi ai u ofroi qasje ndaj problematikave të tyre duke i dhënë prioritet në mënyrë shmangien e emigrimeve dhe për të patur një të ardhme në vëndin e tyre .

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu