Gjuetia e Paligjshme vijon të jetë problem në lagunën e Nartës.

Gjatë mëngjesit të sotëm peshkatarët e zonës kanë konstatuar një flamingo të qëlluar me armë zjarri (gjuetie).

Ky shqetësim është ngritur edhe më herët nga Administrata e Zonave të Mbrojtura nën administrimin e së cilës është zona e mbrojtur Vjosë-Nartë.

Ndërkohë dy muaj më parë policia nisi aksionin për të sekuestruar mjete peshkimi dhe gjuetie të paligjshme në zonë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu