Arta Duka është gjyqtarja a parë, që është konfirmuar në detyrë në 2021, pas dy javësh pushime.

Duka ka kaluar me sukses ”Provën”e Vettingut” duke dalë e pastër në të treja, kolonat e vlerësimit, atë të pasurisë, profesionit dhe integritetit, kështu ajo është gjyqtarja e parë e konfirmuar në detyrë për 2021.

Ajo u vlerësua nga trupa gjykuese e përbërë nga kryesuesja Brunilda Bekteshi, relator Lulzim Hamitaj dhe anëtar Olsi Komicin.

Arta Duka aktualisht ka aplikuar pranë, Këshillit të Lartë Gjyqësor, për t’u emëruar si gjyqtare e Apelit.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu