Prej te paktën 4 ditësh emigranti ishte lënë pas nga grupi me te cilin udhëtonte për shkak se fizikisht nuk kishte mundur te ecte me tej, ndërsa policia kishte nisur ta kërkonte ne këtë zone.

Ishin banorët e fshatit ata qe gjeten trupin e tij ne përrua teksa kontrollonin pergjate tij, ndërsa lajmëruan policinë.

 

Dhjetëra emigrante nga lindja e mesme përpiqen cdo dite te hyjnë nga Greqia ne drejtim te Shqiperise, ne një udhëtimin te rrezikshëm mes kontrolleve policore, terreneve te vështira dhe transportit te paligjshëm te tyre nga rrjete te organizuara me shpresën se do te mund te arrijnë nje nga vendet europiane dhe do te vazhdojnë jetese aty.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu