Mbyllet sondazhi për emrat e kandidatëve për deputetë të Partisë Demokratike në Qarkun e Elbasanit. Përfundimi i këtij anketimi ka sjellë surpriza të vërteta si në Elbasan ashtu edhe për bashkitë e tjera të qarkut.

Pyetja ishte; Kë do të votoje për emrat e kandidatëve për deputetë të Partisë Demokratike në Qarkun Elbasan.

Kështu spikasin në renditje emra të rinj, por edhe garë e fortë mes kandidatëve që ndajnë mes tyre diferenca të ngushta në renditje.

Sondazhi qëndroi rreth 24 orë dhe përkoi me votimet për zgjedhjen e kandidatëve të Partisë Demokratike. Ky sondazh u mbyll menjëherë pas përfundimit të këtij procesi.

Në këtë sondazh morën pjesë 10.633 persona.

Infoelbasani garanton seriozitet, transparencë dhe objektivitet në rezultatet e sondazheve. Gjithçka kryhet përmes votimit online ku çdo person ka të drejtën e një vote në rastin konkret për kandidatët e çdo bashkie.

Ne do të organizojmë anketime të tilla edhe për forca të tjera poltike dhe qëllimi është të sjellim një projeksion me vërtetësi të opinionit qytetar në lidhje me emrat e kandidatëve për deputetë.

Më poshtë keni tabelat analitike për emrat e kandidatëve për çdo bashki të qarkut Elbasan:

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu