Burime të sigurta nga Kosova dhe Gjykata e Hagës bëjnë të ditur se ish komandanti i UÇK –së, Sali Mustafa, është arrestuar për llogari të Gjykatës së Hagës dhe është dërguar në Hage .

Sali Mustafa është marrë në shtëpinë e tij dhe kjo është  e konfirmuar dhe nga familjarët.

Ai është marrë në pyetje më herët në vitin 2019 nga prokurorët e Hagës dhe janë konfirmuar akuzat në shkurt të këtij viti.

Me arrestimin e Sali Mustafës konfirmohet dhe arrestimi i të akuzuarit të parë nga Gjykata e Hagës . Sali Mustafa ka qenë drejtues i shërbimit intelegjent të Kosovës FSK.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu