Këto pamje i përkasin muajit mars, periudha e pandemisë, kur Elbasani por i gjithë vendi ishte në izolim.

Në video shihet 71-vjeçari, Lefter Zhidru, i ekzekutuar një ditë më parë nga RENEA, duke kërcënuar një banor të lagjes së tij.

Me një mjet të lehtë të ftohtë të lehtë në dorë ai ka shkuar dhe ka kërcënuar një shtetas tjetër.

Në pamje shfaqet duke bërë kërëcënuar me gishtin tregues.

Fqinjët dhe banorët e lagjes thonë jashtë kamerave thonë se ishte person shumë problematik dhe konfliktual dhe për këtë ata e kishin denoncuar disa herë në drejtorinë e policisë së Elbasanit, duke kërkuar dhe ndërhyrjen e tyre.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu