Testet virale në mediat sociale janë bërë gjithnjë e më të popullarizuara, veçanërisht sepse ato na lejojnë të zbulojmë anët e karakterit tonë që nuk i dimë. Sot do të kuptoni nëse jeni tip që e shihni gotën gjysmë të mbushur apo gjysmë të zbrazët? Si reagoni ndaj gjërave, optimist apo pessimist?

Shikoni imazhet dhe zgjidhni të preferuarën tuaj.

Nëse keni zgjedhur kalin
Nëse kali të ka tërhequr, gota është gjithmonë gjysmë e zbrazët për ty. Ju shpesh shikoni prapa me një ndjenjë nostalgjie.

Është sikur jeni duke u përpjekur të ruani veten nga vetvetja. Thjesht duhet të ndaloni të ankoheni dhe të merrni rrugën tuaj.

Nga ana tjetër, ju jeni të guximshëm, të talentuar, interesant, inteligjent dhe nuk keni asgjë për të patur zili ndaj të tjerëve.

Duhet ta kuptoni që ndonjëherë mendimi keq nuk është gjithmonë i mirë. Fuqia e mendjes dhe aftësia për të vepruar drejt është thelbësore.

Nëse keni zgjedhur njëbrirëshin
Nëse keni vendosur të zgjidhni njëbrirësh, atëherë jeni një optimist i pashërueshëm dhe madje edhe në situatat më të errëta, gjithmonë mund ta shihni gotën gjysmë të mbushur.

Ju dini të ecni në qendër të gjërave, dini të drejtoni situatat më të komplikuara, e dini mirë që në fund të tunelit drita e shpresës gjithmonë shkëlqen.

Ju pëlqen të komunikoni me të tjerët dhe t’i bëni ata të ndjehen gjithmonë pozitiv.

Ju duhet ta kuptoni se është thelbësore që të shkoni gjithmonë në rrugën tuaj, të mos dorëzoheni kurrë, të buzëqeshni dhe të mos jeni kurrë të trishtuar dhe të shurdhër.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu