Leonard Mulaku është një 15-vjeçar që jeton në Gjermani dhe duket se ka ditur t’i shfrytëzojë më së miri mundësitë që një vend si Gjermania të ofron në arsim, punësim dhe karrierë.

Mulaku njihet si një ndër më të rinjtë që ka mbajtur praktikë në zyrën e kancelares, Angela Merkel. 15-vjeçari vjen nga Vushtrria dhe është zgjedhur “kancelari” më i ri praktikant në moshë, në Gjermani.

Në rrjetet sociale ai ka ndarë disa fotografi me liderë të ndryshëm gjermanë, përfishrë edhe kancelaren Angela Merkel pasi ka mbajtur praktikën në zyrën e saj.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu