KATEGORIA

PEQIN

Na ndihmoni të investigojmë pasojat e shkaktuara nga HEC-et

Përgjatë dekadës së fundit, me dhjetra koncesione për ndërtime hidrocentralesh të vegjël janë miratuar për bashkitë e Librazhdit, Gramshit dhe Elbasanit –përfshirë edhe zonat...

Jo djegie por riciklim: Sfida e Peqinit për pastrimin e plehrave

Raportimet e qytetarëve ngrenë shqetësimin për menaxhimin e mbetjeve, sidomos në periferi dhe zonat rurale. Menaxhimi i mbetjeve urbane përbën edhe shqetësimin më të madh...

“Kryqëzimi i vdekjes” në Peqin burim aksidentesh

Kryqëzimi i Gjocaj në Peqin është emërtuar nga vendasit si "kryqëzimi i vdekjes". Prej shumë vitesh në rrugët që lidhin Elbasanin me juglindjen ka patur...

Ura Peqin-Gjocaj flasin qytetarët, asnjë investim prej 40 vitesh

Ura e vjetër Gjocaj që kalon mbi lumin Shkumbin në Peqin për shkak të amortizimit është bërë burim aksidentesh për kalimtarët dhe individët të...

Aksident i rëndë në autostradën Elbasan-Peqin, Benzi përplaset me Fuoristradën, 3 në spital

Aksident i rëndë në autostradën Elbasan-Peqin, Benzi përplaset me Fuoristradën, 3 shtetas të plagosur rëndë. Ngjarja ndodhi në orët e para të mbrëmjes në hyrje...

Qytetarët e Peqinit flasin për problematikat e qytetit të tyre

Si mjaft bashki të tjera në qark, edhe Peqini vuan disa problematika me pasoja për banorët e tij. InfoWebTv realizoi disa vox pop-e në këtë...

Vëzhgim në spitalin e Peqinit/ Shumica e pjesëtarëve të stafit mjekësor nuk gjenden në vendin e punës

Në një vëzhgim të bërë nga InfoWebTV në spitalin e Peqinit shumica e individëve që janë pjesë e stafit mjekësor nuk ishin prezentë në...

(VIDEO) Gjendja e mjerueshme e ambulancave të spitalit të Peqinit

Shërbimi Shëndetësor  në qytetin e Peqinit ka qenë dhe mbetet një funksion i rëndësishëm, pasi spitali i Peqinit duhet të përballojë shërbimet shëndetësore të specializuara...

Spitali i Peqinit pa staf/ Mjekët dhe infermierët nuk duken në ambjentet e spitalit

Sot ndodhemi në spitalin e Peqinit dhe siç e shihni edhe nga pamjet dera kryesore e institucionit është e hapur, por asnjë prej individëve...

Spitali i Peqinit me ambulanca të reja/ Së fundmi pajiset me ambulancë të re

Shërbimi Shëndetësor në qytetin e Peqinit ka qenë dhe mbetet një funksion i rëndësishëm, pasi spitali i Peqinit duhet të përballojë shërbimet shëndetësore të...

Lajmet e fundit