KATEGORIA

SONDAZH

Durrësi ,Tirana qytete me jetgjatësi ,Kush janë qytete e tjera që njerzit jetojnë më pak

Në dekadat e fundit jetëgjatësia në Shqipëri është rritur ndjeshëm, duke arritur nivelet më të larta rajonale, por qytetet të ndryshme të vendit shfaqin...

Sondazh per zgjedhjet ne Kosove

Me 14 shkurt zhvillohen zgjedhjet parlamentare ne Kosove. Sipas jush kush i fiton zgjedhjet:

Befason sondazhi i realizuar me kryetarët e bashkive të qarkut Elbasan. Ja kush doli i pari!

Befasojnë rezultatet e sondazhit të zhvilluar me shtatë kryetarët e bashkive të qarkut të Elbasanit. Në sondazhin e radhës infoelbasani ftoi qytetarët që të...

Media InfoElbasani dhe Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri – ANYN, shpallin fituesit e sondazhit “Njeriu i Vitit 2020 në Elbasan”

Të nderuar miq dhe lexues të Medias InfoElbasani, Në përfundim të këtij viti të vështirë për të gjithë ne, InfoElbasani në bashkëpunim me Rrjetin Kombëtar...

Lajmet e fundit