Kë do të votoje më 25 prill?

Ka përfunduar sondazhi i zhvilluar nga infoweb.tv (infoelbasani.com). Në këtë sondazh morën pjesë 1020 votues.

Në përfundim të votimit kanë dalë edhe rezultatet.

Kështu ata që do të votojnë Partinë Demokratike zënë përqindjen më të madhe. Pastaj vijnë ata që do të votojnë Partinë Socialiste. Dhe në vend të tretë ata që do të votojnë Lëvizjen Socialiste për Integrim.

E ndarë në përqindje sipas votimeve kemi këto rezultate:

Për PD e dhanë votën 46.49% e pjesëmarrësve.

Për PS 28.10% e pjesëmarrësve

Për LSI 20.69% e pjesëmarrësve

Për Nismën “Thurje“ 0.87% e pjesëmarrësve.

Për PDIU 0.67% e pjesëmarrësve

Për PAA 0.38% e pjesëmarrësve

Për PSD 0.29% e pjesëmarrësve

Për FRD 0.10% e pjesëmarrësve

Për partitë e tjera 2.41% e pjesëmarrësve.

Media jonë bën me dije se sondazhe të tilla transparentë dhe me objektivitet do të zhvillojë çdo javë.

Për më shumë detaje ndiqni fotot e siglave të partive bashkë me përqindjet:

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu