Qeveria në detyrë e Kosovës është duke e mbajtur një mbledhje online dhe ka marrë vendime për lehtësim të masave anti-covid në vend. Në mbledhje është vendosur që të hiqet ora policore.

“Kryesorja është që hiqet ora policore në zonat e kuqe. Operatorët ekonomikë punojnë deri në orën 22:00. Studentët i kthehen ligjëratave në fakultet, hiqet opsioni online”,

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu