Një grup koleksionistësh arti kanë krijuar ato që mund të jenë shapkat më të shtrenjta në botë. Si pasojë, ata kanë shkatërruar katër çanta luksoze të firmës “Hermès Birkin” në mënyrë që të krijojnë

Shapkat e quajtura “Birkinstocks”, kanë një çmim mes 34.000 dhe 76.000 dollarë.

Grupi me qendër në Brooklyn shpenzoi 122.500 dollarë në çanta të reja “Birkin” për t’i përdorur ato si lëndë të parë për projektin. Ata zgjodhën të imitonin një model shapkash praktike, por dhe shumë komode, që kanë përfshirë botën e modës në vitet e fundit.

Çanta e firmës “Hermès Birkin” u pa fillimisht në krahët e Kate Moss dhe Victoria Beckham, e cila thuhet se zotëron 100 lloje të çantave ikonike, me vlerë rreth 2 milionë dollarë në total.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu