Në mbledhjen e ditës së sotme Kryeministri Edi Rama prezantoi  programin “Shërbimet  për  qytetarët dhe biznesi”.Kryeministri e ka quajtur një revolucion e-albania. Ndër të tjera ai u shpreh:

“E gjitha ka  nisur  me  Revolucionin Digjital.Deri  tani  kemi  numëruar pesëdhjetëenjëmijë aplikime si  dhe  7.7 milionë aplikime në e-albania”.

“95% e shërbimeve” thotë Rama.”Shifrat  janë në  rritje,1.87  milion  shqiptarë  përdorues  të e-albania. PD nuk ka marrë  mësime  nga  shkelmat e qytetarëve. Revolucioni  nuk bëhej pa çuar tepsinë  për  skrap.

“Duhet  theksuar se  në 2013 numri i ndërveprimeve të kryera  ishte 613 mijë.7 vite  më parë  njerëzit  duhet të  qëndornin në  rradhë për të paguar e për  të marrë  një  dokument.”tha Rama

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu