Hope Hicks, është këshilltarja e cila mendohet se ka infektuar me COVID-19 Presidentin Donald trump dhe bashkëshorten e tij. Mësohet se ajo ka rezultuar pozitiv më herët dhe këshilltarja bukuroshe, e cilësuar kështu prej fizikut që ka, ka udhëtuar shpesh me çiftin presidencial.

Më herët, para marrjes së rezultateve, Trump e bëri të ditur infektimin e një personi të afërt, ndërsa pak orë më vonë njoftoi se çifti ishin infektuar me Covid-19. Burime pë NyTimes thanë se këshilltarja kishte simptoma. Ende nuk dihet nëse testit për Covid 19 i është nënshtruar apo jo Joe Biden, pasi ai qe në një debat për më shumë se 1 orë me Trump, dhe ku asnjëri prej tyre nuk mbante maska.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu