Lëngu i limonit është fantastik për shëndetin e gjithë organizmit përfshirë dhe shëndetin e lëkurës gjithashtu.

Nëse konsumoni më shumë limon lëkura juaj do të marrë shkëlqimin e shëndetit.

Sipas agroweb.org, lëngu i limonit është një zbardhues natyral prandaj aplikimi i rregullt mbi zonën ku ndodhen njollat do të ndihmojë në zhdukjen e tyre.

Shtrydhni gjysmën e një limoni dhe lëngun aplikojeni direkt në zonat ku ndodhen njollat kafe. Masazhojeni lëkurën me gishta, me pas lëreni limonin të veprojë në fytyrën tuaj për rreth 30 minuta.

Sigurohuni të shpëlani fytyrën me ujë të bollshëm. Përsëriteni këtë metode dy herë në ditë për një periudhë dy mujore dhe njollat do të zbardhen.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu