Gazetarët e infoweb kanë raportuar nga qyteti i Librazhdit problematikat shqetësuese të qytetarëve .

Ata janë njohur me disa fakte shqetësuese si :Furnizimi me ujë të pijshëm dhe energji elektrike mungesë kjo mjaft e theksuar në fshatrat e Librazhdit .

Të pyetur qytetarë shprehen se ujë i pijshëm vjen i ndotur e ndërsa fatura e dritave vjen e mbifaturuar .Gjithashtu mungesa e infrastrukturës vihet re ndjeshëm ,ata thonë se i janë drejtuar Bashkisë por ende skanë marrë një  përgjigje .

 

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu