Mbrëmjen e dejshme një nga trevajzat e fundit u eliminua nga ‘Love Story’, duke mos marrë kështu një trëndafil nga Princi Modern, dhe ajo ishte Xhesi.

“Xhesi je vërtetë një vajzë shumë e rrallë dhe unë të vlerësoj shumë si njeri dhe të uroj nga zemra ta gjesh dashurinë e jetës”, i tha Saimiri.

Xhesi gjithashtu e emocionuar nga ky eliminim i uroi më të mirat Saimirit.

Kujtojmë, se programit po i vjen fundi, dhe dy janë vajzat finaliste, konkurrente për zemrën e Saimirit, Generda dhe Meri.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu