Në puntatën e sotme është transmetuar takimi i dytë mes Melisës dhe Atdheut.

Një takim i pazakontë, pasi Melisa i vuri prangat këtij të fundit, ndërsa tha se donte të ishte më serioze në takim për shkak se gjithmonë është akuzuar për afrimitet të tepruar me djemtë.

Po ashtu ajo ishte e përgatitur edhe me një listë, në të cilën kishte shkruar pyetje për Atdheun, por ky i fundit pranoi t’i përgjigjej me kushtin që më pas t’i përgjigjej edhe ajo.

Ndërkohë, vlen të thuhet se takimi në fjalë është ndryshe nga takimet e tjera për shkak se do transmetohet në pesë pjesë, ndaj mbetet ende për t’u parë se çfarë do të ndodhi mes tyre.

https://www.instagram.com/p/CKRqVkSh4ch/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu