Ministria e Arsimit njofton të gjithë maturantët për datat e provimeve të vitit 2021.

Në udhëzimin e publikuar nga Ministria e Arsimit bëhet me dije se provimi i lëndës së Matematikës do të zhvillohet më 11 qershor, ndërsa provimi i Letërsisë do të zhvillohet më datë 7 qershor 2021.

Provimi i ‘Lëndës me zgjedhje’ do të zhvillohet më 15 qershor dhe provimi i Gjuhës së Huaj do të zhvillohet më datë 3 qershor.

Provimi do të zgjasë 2 orë e 30 minuta dhe do të nisë në orën 10:00.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu