Vazhdojnë problematikat e qytetit të Librazhdit .

Një ndër to mbetet fakt shqetësues dhe  rruga e cila të çon drejt spitalit të Librazhdit e cila është e mbushur me mbetje urbane .

Qytetarët  dhe mungesa e kontenjerëve të mbetjeve, e kanë kthyer kanalin kullues përballë spitalit në një fushë mbledhëse për mbetjet e komunitetit aty pranë.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu