Të gjithë e dimë që nuk mund të jetojmë pa dashuri, pa flirtime ose pa njohje të reja.

Një ndër pasojat e pandemisë ka qënë dhe pamundësia për t’u takuar dhe bashkuar me njerëzit që duam dhe kemi përzemër. Por, gjatë kohës që jemi në shtëpi dhe na duhet shoqëri virtuale, ku mund të drejtohemi?

Ne e kemi gjetur zgjidhjen, në platformën e vetme shqiptare për njohje të reja netedy.com

Forumi ku të rinjtë bisedojnë, njihen dhe komunikojnë mbi tematika të ndryshme është forum.netedy.com

Aty mund të bisedoni mbi kulturën, letërsinë, historinë e shumë e shumë të tjera.

Forum.netedy.com është hapësira që ju ka munguar për të kaluar disa momente shumë interesante virtuale me miqtë tuaj të rinj.

NE TË DY është chati ku mblidhen shqiptarët nga e gjithë bota. Mijëra të rinj janë tashmë të regjistruar në këtë platformë dhe kalojnë kohën duke biseduar, duke diskutuar në forume të ndryshme, duke flirtuar dhe pse jo, aty gjejnë dhe dashurinë e tyre.

Bëhu dhe TI pjesë e NE TË DY duke vizituar websiten e tyre zyrtar https://www.netedy.com/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu