Të nderuar qytetarë të Bashkisë Elbasan,

Për shkak të kushteve të rënduara atmosferike dhe temperaturave të ulëta, Shoqëria Ujësjellës Kanalizime Elbasan ju bën me dije se:

Si pasojë e problemeve të linjave të furnizimit me energji elektrike do ketë një shkurtim të orareve të furnizimit me ujë të pijshëm.

Më konkretisht nuk do ketë furnizim me ujë në orarin e mbrëmjes dhe mëngjesit të ditës së nesërme.

Ju bëjmë me dije se struktura e Ujësjellës Kanalizime Elbasan është e gjitha e angazhuar për të ofruar shërbimin e kërkuar dhe për të plotësuar të gjitha nevojat e banorëve të Bashkisë të Elbasanit.

Duke ju kërkuar ndjesë që nuk mund t’ju ofrojmë shërbimin e duhur dhe duke shpresuar që kjo situatë të kalojë pa probleme ju sugjerojmë të merrni masa për orët në vazhdim!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu