Operacioni Forca e Ligjit u ka dërguar vetëdeklarimi i pasurisë pesë personave në Elbasan dhe Peqin.
Bëhet fjalë për Mustafa Methasën, banues në Elbasan, i dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”; Dylaver Methasën, banues në Elbasan, i dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”; Arsen Sallën, banues në Elbasan, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”; Ervis Çelën, banues në Peqin, i dënuar për veprën penale “Rrëmbimi ose mbajtja peng e personit” dhe Ardjan Çelën, banues në Peqin, i dënuar për veprën penale “Rrëmbimi ose mbajtja peng e personit”.
Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.
OFL është në veprim të pandërprerë dhe në kryerje të veprimeve komplekse për vendosjen e sekuestrove emergjente mbi pasuritë e dyshuara të përfituara nga krimi, si dhe për dërgimin e formularëve të vetëdeklarimit të gjithë personave që janë subjekt i Ligjit Special.
OFL do të informojë publikun në vijimësi për të gjitha nismat procedurale dhe operacionet ekzekutive që do të kryejë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu