Përgatitën:
Majlinda Sharka
Fahrije Tabaku

Mjekësia ka qenë dhe vazhdon të mbetet një nga temat më të debatuara në opinionin publik shqiptar. Gjithçka ka të bëjë me shërbimet që u ofrohen qytetarëve në spitale, qendra shëndetësore dhe poliklinika.

Për mjekësinë është premtuar shumë. Është premtuar shëndetësi falas, kushte më të mira në spitale, luftë korrupsionit, standarte bashkëkohore diagnostifikimi etj.

Por si paraqitet konkretisht gjendja në spitalet e qendrës spitalore ”Xhaferr Kongoli” të Elbasanit? A janë të kënaqur qytetarët me këto shërbime? A janë kushte të mira nëpër spitale, a japin ryshfet për tu shëruar, a ka ilaçe në spitale apo i blejnë në farmaci? Sa ka ndikuar Covid-19 rreth kësaj situate?

Për më shmë ndiqni opinionet e qytetarëve në intervistat e dhëna për infoelbasani.com

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu