I pyetur për një emër të  një aktori të mbivlerësuar në “Shiko Kush Luan” Rezarti nuk u rezervua aspak për t’u përgjigjur, duke përmendur emrin e Gaz Pajës. Ai tha se Gazi është bërë pjesë e politikës, që gjithmonë paguan shumë për t’i bërë artistët pjesë të saj dhe për të pastruar emrin në këtë mënyrë.

Kjo deklaratë u përfol jo pak në rrjete sociale, duke e detyruar kështu Veleshnjan për të risqaruar këtë konstatim.

Ai ka bërë një shpjegim në rrjete sociale ku shprehet:
“Mbivlerësim nuk do të thotë monetar apo artistik! Unë e kuptoj që ju ushqeheni me lajme që i riprodhoni si të doni vetë, por ajo që thashë për Gazin s’është as partiake dhe as monetare! Sa mirë një pjesë e shoqërisë intelektuale e ka kuptuar siç ishte! Gaz Paja lëri të delirojnë!”

Duket se mardhëniet midis kolegëve janë të mira dhe nuk kemi të bëjmë më një konflikt

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu