Përkeqësimi i kushteve të motit ka shkaktuar problematika në Vlorë.

Ditën e sotme zona e quajtur Albano Romina për shkak të reshjeve të dendura është ka pësuar përmbytje, ndërsa rruga është bërë e pakalueshme.

Gjithashtu në Vlorë është pezulluar  lundrimi i mjeteve të vogla si dhe ato të peshkimit.

Pritet që kushtet hidrometeorologjike të përmirësohen duke nisur nga nesër e në vazhdim.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu