Zv. Ministri i Mbrojtjes Petro Koçi takon strukturat e PS-së në Fier.
Ja çfarë publikon ai në profilin e tij në Facebook:

Keto dite me socialistet e Levanit tone:
“Duhet nje raport i balancuar mes struktures se zgjedhur te partise dhe prezences se administrates ne te.
Tendenca e administrates eshte te pushtoje edhe partine. Dhe kjo e fut funksionimin e partise ne konflikt interesi, duke bllokuar rolin monitorues dhe orientues te politikes se PS.
Partia nuk komandon. Ajo rekomandon rrugezgjidhje dhe transmeton vleresimin qyetar per administraten.
Pra partia nuk duhet te pushtoje administraten, por as administrata nuk duhet te guxoje te pushtoje partine dhe forumet e saj.
Karriera ne administrate nuk mund te transferohet automatikisht si karriere politike ne parti.
Pushteti i votuar duhet ti ruhet fort pushtetit te emeruar.”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu