Prej ditësh ishte i shtruar në spital dhe gjëndja e tij nuk ishte aspak e mirë , sa vinte e përkeqësohej ndjeshëm .

Prefekti  Eduard Veçani ka që ka qenë një prej personave të angazhuar në qytetin e Vlorës.

Por në mëngjesin e sotëm ai ka ndërruar jetë  në spital si pasojë e Covid 19 ish-prefekti i qarkut të Vlorës .

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu