Ditët e fundit në disa lagje të qytetit të Elbasanit kanë nisur projekte të ndryshme në infrastrukturë.
Projektet kanë të bëjnë kryesisht me sikonstruksione rrugësh, sheshesh dhe sistemime nëpër lagje.

Këto investime janë mirëpritur nga qytetarët. Por ata ndajnë mendime të ndryshme. Ka që shprehen se duhej të ishin bërë me kohë, disa deklarojnë se janë të domosdoshme, të tjerë thonë se po bëhen për fushatë.

Ndërkohë burime nga bashkia bëjnë me dije për median tonë se këto investime ishin parashikuar dhe se kanë dalë nga buxhetimi me pjesëmarrje si prioritete nga vetë komuniteti.
Për më shumë le të ndjekim se çfarë thonë vetë qytetarët:

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu