Në qytetin e Tiranës gjendet një dyndje njerzish pranë tregut “Gabi”.

Siç edhe shihet nga pamjet qytetarët i drejtohen tregut duke mos  i respektuar masat anti Covid .Jo vetëm që nuk pajisen me maskë por dhe distanca nga njëri-tjetri në këto kushte është e pamundur .

Qytetarët edhe pse koshjent për situatën,shprehen se ndihen të detyruar nga varfëria ti drejtohen këtyre tregjeve.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu