Dy fëmijë të komunitetit rom ishin duke luajtur në buzë të lumit Gjanica në qendër të Fierit.

Atyre u ka rrëshqitur këmba dha kanë rënë në lumë. Një qytetar hero ka hyrë dhe i ka nxjerrë. Më pas ka njoftuar ambulancën dhe janë dërguar në spitalin e Fierit.

 

Ngjarja ja ndodhur pak minuta më parë në qendër të qytetit. Lumi Gjanica përgjatë shëtitores nuk ka thellësi që mund të rrezikojë jetën e njerëzve.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu