Në Itali vazhdojnë fasha orare e blinduar .Famijlet vazhdojnë të ndara ,palestrat dhe  pishinat ende të mbyllura . Më shume se 50% e vëndit është e mbyllur .Autoritete shprehen :
Stop ndalesave në panaire dhe zonat e bardha

Por nga 1 Marsi ,ngjyrat e reja lëshohen për rajone të ndryshme .Ky është rezultat i qeverisë së re DPCM nga Mario Draghi.

Dritë jeshile ndaj masave anti Covid deri më 6 prill .Siç ishte e parashikuar dhe siç u theksua gjerësisht këto ditë .
Dekreti gjithashtu  do të bllokojë ,pushimet e Pashkëve .

InfoWebTv

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu