Përgatitur nga: Fahrije Tabaku

Situata është  shumë e veshtirë pasi dheu ka bllokuar rrugën dhe makinat nuk mund të qarkullojnë.

Në këtë aks rrugor gjendej fadroma e cila po meret vazhdimisht me pastrimin e rruges.

Kalimi mund të mundësohet vetëm në një korsi ku, ndahen makinat të cilat herë kalojnë ato që vijnë nga Prrenjasi dhe herë ato që kalojnë nga Librazhdi.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu