Reshjet e dendura të shiut të orëve të fundit kanë shkaktuar një problem tjetër në disa qarqe në vend.

Si pasojë e reshjeve të shiut është përshkruar një sasi dherash, duke bllokuar segmentin në rrugët Cërrik-Kuçovë.

Një masë e madhe dheu ka rënë në fshatin Mollas-Frashër duke bllokuar përkohësisht aksin.

Mjetet e rënda po punojnë për pastrimin e rrugës dhe normalizimin e qarkullimit të automjeteve në këtë aks rrugor.

Rrëshqitje dherash dhe ujëra të ujit në rrugë ka fytyrë edhe në fshatin Papërr që lidhet me Pajunin.

Mbrëmjen e kaluar një masiv shkëmbor rrëshqet në vendin “Kthesat e Murrashit” duke bllokuar një anë të rrugës. Firma nënkontraktuese punoi për hapjen e segmentit që gjithçka mbetet e rrezikshme edhe sot për shkak të rrëshqitjes së gurëve dhe inerteve.

Ndërkohë Shkumbini ka përmbytur disa ha në bujqësore në Muriqan dhe Fushën e Cërrikut.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu