Shembet rruga që lidh disa fshatra me qytetin e Librazhdit.

Masive të mëdha gurësh dhe inertesh kanë bllokuar rrugën që lidh fshatrat Gurëshpatë, Vila, Qafë Dardhë më bashkinë Librazhd dhe Njësinë Administrative Polis.

Ndërsa për kalimin e mjeteve është hapur një rrugë dytësore.
Nga fotot duket se si masive të mëdha shkëmbore kanë rënë rrugë duke e bërë të pakalueshme.

Një banor shprehet se situata duhet të ishte menaxhuar më parë, para se të ndodhin përmbytjet.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu