Për disa njerëz gënjeshtrat janë një mënyrë për të dalë nga situata, kurse për të tjerë një mënyrë jetese. Megjithatë kur bëhet fjalë për gënjeshtarët, horoskopi është si një “busull” orientimi.

Dashi
Përfaqësuesit e kësaj shenje përdorin gënjeshtra vetëm për një qëllim: Të krijojnë një përshtypje të mirë për veten e tyre.

Peshorja
Ata gënjejnë aq mirë sa madje kanë mësuar të mashtrojnë vetveten. Në këtë mënyrë, mund të gjeni një gjuhë të përbashkët poër motivim.

Ujori
Në këtë rast, Ujori ka këto karakteristika: Interesin dhe parimin e origjinës. Personat e kësaj shenje nuk vlerësojnë siç duhet aftësitë mendore të njerëzve të tjerë, kështu që gënjeshtrat e tij shpesh kuptohen shpejt.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu